Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем ... помощ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

предишната собственичка беше бабичка в италия, доколкото знам не са чак толкова бясни дори и италианските бабки

по коментара на 50 cent съдя, че трябва да изключа възможността за ламбда сонда или дебитомер ... поне за това да не ме изментат кат ходя, мерси

Comment

ох всеки подочул -недовидял. иди на диагностика бе човек. по сигурно е отколкото да гадаеш и да даваш пари напосоки . и го направи по скоро. не е желателно да караш при условие че лампата свети. колкото до датчика за температурата колегата новачев е прав- по добре е да се смени при смяната на термостата. не е скъп и можеш сам да си го смениш за 15 тина минути.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Обади се на Бобо с една диагностиа за 20-30 лв. ще ти каже и кътните зъби на колата. Телефона му е: 0888 23 24 84.
        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Каза че си слагал газ...доколкото разбирам индикацията казва за грешка в компютъра.
          Имаш ли симулатор на газовата уредба?Ако не - сложи си.
          На мен така ми трупаше грешки и ми светваше дюзата.Незная за твоя двигател, но мисля че има универсални за по 40-50 лв. за 4 цилиндъра за да лъжат компютъра.
          Това като караш ма газ ли ти се случва.Махни акумулатора за 10 мин.(като контактния ключ е на 2ра позиция,на контакт) и ако изчисти грешките покарай на бензин и кажи дали пак ти светват индикациите.

А доколкото до температурата, щом ти е нов термостата, провери дали отваря и 2та кръга на колата....т.е. дали и двата дебели маркуча (горен и долен) са топли като колата загрее.Ако ти отваря и 2та кръга и съответно затвавя първия за да държи на 87-91 градуса значи си за датчик.Не мога да го обясна точно но ако е датчик диагностика ще покаже...при всички положения 1 диагностика трябва да си направиш.
          настояща - BMW 3er
          ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
          ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

не съм на газ и никога не бих го сторил с алфата а въпросния бобо от пловдив ли е? някой читав сервиз в пловдив да знаете?

Comment

не съм на газ и никога не бих го сторил с алфата а въпросния бобо от пловдив ли е? някой читав сервиз в пловдив да знаете?
              знам
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Според мен проблема е в охладителната система, ниво на охладителната течност или някой датчик
                156 1.8 TS, 10.'99

Comment

Working...
                X